torsdag 11 mars 2010

Försenade klänningskommentarer

Det här skulle jag ju skrivit om i tisdags men jag har haft helt sjukt fullt upp hela veckan. Jag är inte van att jobba.
Aja. Här kommer mina omdömen av klänningarna från Oscarsgalan.

Först favoriterna så klart.

1. Jennifer Lopez i Armani Privé. Ja! Snyggare än så här kan det knappt bli. Klänningen är originell och väldigt speciellt skuren och passar perfekt på en gala anno 2010! J Lo stjäl showen!

2. Rachel McAdams i Ellie Saab. Riktigt snygg klänning som känns festlig och modern. Snygg skärning, snygga färger. Lite minus för att den inte är så glammig. Men det gör inget - Rachel bär upp den galant!

3. Carey Mulligan i Prada. Söt och flickaktig klänning. Känns väldigt Prada och passar jättebra till den pojkkorta frisyren. Lite tråkigt med svart. Men hellre det än någon anskrämlig färg. Carey ser ut som en svart diamant. Ursnyggt!

4. Elizabeth Banks i Versace. Klassisk gala. Klassisk Versace. Enkel och klassisk men varför ta ut svängarna i onödan. I bland är säkra kort bäst!


5. Meryl Streep i Chris March. En väldigt enkel men snygg klänning. Passar perfekt för den lite äldre generationen. Mamma - den här skulle du ha tycker jag! Meryl soppar mattan med sina yngre "konkurrenter". Hon kanske inte fick någon Oscar den här gången - men i den här blåsan är hon definitivt en vinnare!

6. Tina Fey i Micheal Kors visar i ännu ett exempel att svart inte är tråkigt. Riktigt snygg skärning, passform och mönster. Modernt och chict! Den här vill jag ha helst av alla klänningarna!

7. Vera Farmiga i Marchesa. Riktigt cool klänning. Mer sånt här! Men med en sådan avancerad skärning borde hon a tonat ner färgen lite. Det blir för mycket. Svart kanske?

8. Nicole Richie i Reem Acra. Det här sticker ut på ett bra sätt. Nicole kör sitt eget race. 70-tal på ett perfekt sätt! Skitsnygg klänning!



Och så de lite mer misslyckade...

1. Charlize Theron i Christian Dior. Det här är verkligen ett skräckexempel på när en kreation bör stanna på catwalken! Urful klänning. Osmaklig och vulgär. Inte ens en skönhet som Charlize kan se ut som något annat än en clown i den! Särskilt med de röda läpparna till. Nej! Nej! Nej!

2. Miley Cyrus i Jenny Packham. Miley har glömt tagit på sig sin galaklänning. Det här måste ju vara underklänningen! Underklädsfärg och bh-liv. Nej, Miley, du ser inte ung och trendig ut - gå hem och ta på dig kläderna nu!

3. Penelope Cruz i Donna Karen borde nog stämma sin stylist. När en Hollywoodskådespelerska ser tjock ut (och det inte är för en roll) får vi nog skylla allt på klänningen. Fel färg och alldeles för mycket tyg.

4. Amanda Seyfried i Armani Privé. Samma kollektion som J Los och där slutar likheterna. Den ser bara ut som en tråkig bröllopsklänning som försöker svälja Amanda hel. För mycket gräddtårta.

5. Kathryn Bigelow i Yves Sant Laurent. Tråkigaste klänningen och den är inte smickrande eller ser ens bekväm ut. Men vad gör det när man precis kammat hem en Oscar för bästa regi och bästa film? Kvällens vinnare, men inte på röda mattan.

6. Sandra Bullock i Marchesa, eller är den designad av Academy Awards själva? Om den inte vore för lång så vore den otroligt vacker - men inte på Sandra! Hon ser sjukligt blek och tunn ut i den. Ge kvinnan lite mat och en klänning med färg! Nu ser hon mest ut som en vampyr - kanske hoppas hon på en roll i True Blood? Nä, jag hade önskat att kvällens vinnare skulle varit bättre klädd!

Vad tycker ni? Vilken var er favorit?

2 kommentarer:

  1. Åhå, vad kul att du har en blogg! Det är nästan ingen jag känner på riktigt som har det ju, bara jag.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att Sandra Bullock var jätte fin i sin klänning...lite lång kanske men jätte fin!
    Håller med dig om de fleta klänningarna men ja e inte så mycket för det där jätte stora som Jennifer Lopez har på sidan på sin klänning!
    Jag var uppe hela natten från 00:00-06:00 så jag såg hela...gud va kul det va! Såg du hela galan?Puss

    SvaraRadera